Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Vi kan erbjuda en komplett palett av elektrisk- och elektronisk service, från att diagnostisera och reparera problem med ditt fordons datoriserade system till att kontrollera och byta batteri.

Batterikontroll

En snabb batterikontroll hos oss hjälper dig att förebygga problem och undvika besväret med ett urladdat batteri.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från oss kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos K-Erikssons Bilservice garanterar säkerheten.

Professionell fordonskontroll

Vi erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att tillverkarens garantier förloras. Även för nya fordon.

AC-Service

Regelbunden underhållning och service av din AC är avgörande för att upprätthålla en behaglig och hälsosam atmosfär inuti ditt fordon. Boka service av luftkonditioneringssystemet hos K-Erikssons Bilservice.

Professionell hälsokontroll

För att garantera att din bil alltid är i toppskick erbjuder vi en grundlig hälsokontroll av ditt fordon – utförd snabbt, noggrant och till ett rimligt pris.

Däckservice

Däckmontering

När du väljer K-Erikssons Bilservice för att serva dina däck, kan du förvänta dig ett betydligt större värde än bara grundläggande service.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

Bilar blir alltmer tekniskt avancerade och utgör en större utmaning för verkstäder. Med avancerade motorstyrningssystem som kräver expertis, säkerställer våra specialister på K-Erikssons Bilservice, din bils optimala prestanda och bränsleeffektivitet genom noggranna analyser med den senaste diagnostikutrustningen.

Olje- och filterbyte

Vid olje- och filterbyte använder vi oss av högkvalitativ olja och filter, och har dessutom en ansvarsfull hantering av avfallsoljan. Kontakta oss!

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Optimal belysning är avgörande för säkerheten på vägen. Vi kontrollerar noggrant ditt fordon för att garantera att alla lampor, inklusive framlyktor, baklyktor, bromsljus, blinkers och positionsljus, fungerar felfritt.

Bilreparation och service

Bilreparation och Bilservice

Lita på K-Erikssons Bilservice för dina bilreparationer eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör.

Bilservice

Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Självklart behåller du tillverkargarantin.